Cuma, Nisan 13

Fatih Aksoy: Bir efsane sona mı erdi?


Bir efsane sona mı erdi?

Yapımcı Fatih Aksoy, yaşadığı medyatik ilişkiler sonucu kimi gerçek kimi asılsız haberlerle son yılların en Kazanova erkeği haline dönüştü. İyi ama neydi onu bu kadar çekici kılan? Biz tam bu sorunun peşine düşmüşken, eski sevgilisi Ayşenur Pirgaip ile evleniverdi. Ama sorumuz değişmedi. Hem Fatih Aksoy’a, hem de en yakınlarına sorduk: “Bir erkeği bu kadar cazip kılan nedir?”

1987 yılında, Tunca Yönder'in ''Bir Tren Yolculuğu'' filminde yönetmen yardımcısı olarak sektöre adım attı Fatih Aksoy. Yani yaklaşık 20 yıl önce... Görsel bir dünyanın içinde olmasına rağmen, neredeyse tek kare fotoğrafı olmayan bir adamdı. Ta ki geçen yıl, Aysun Kayacı'yla yaşadığı aşk duyulana kadar! Adının başına önce Kayacı'nın sevgilisi, sonra yapımcı, daha sonra da çapkın tamlamaları getirildi. Şimdi hafızalarda ''Çapkın yapımcı Fatih Aksoy'' olarak kazılı.

Aksoy bu tanımdan rahatsız olduğunu defalarca dile getiriyordu ki, sonunda kendini bu dünyadan ya da bu sıfatlardan kurtaracak bir adım attı ve eski sevgilisi Ayşenur Pirgaip ile nikah masasına oturdu. Bu işe belki de en çok medya mensupları üzüldü. Ne de olsa O, yeni ''star'' lardan biriydi ve ''Acaba bugün kiminle?'' sorusunun yanıtını arıyorduk her gün gazetelerde.


Kayacı'yla yaşadığı aşk bitse de, gazetelerde her gün ayrı bir güzelle adı yazıldı Aksoy'un; Meltem Ören, Didem Erol, Helin Avşar, Berrak Tüzünataç ve daha niceleri... Hepimizi bir düşünce aldı tabii; Acaba 45 yaşındaki bu adam durmuş durmuş, sonra birden 'tüm kadınlarla beraber olmalıyım' diye mi düşünmeye başlamıştı? İçindeki Kazanova ruhunu mu keşfetmişti yoksa eskiden beri Kazanova'nın ta kendisiydi de, biz mi bilmiyorduk? Peki, adı geçen kadınlara ne demeli? Hepsi birbirinden güzel, birbirinden alımlı, ünlü kadınlar... Onlar ne buluyordu bu adamda ki paylaşamıyorlardı? 18 Mayıs tarihli Takvim gazetesi Aksoy'un katıldığı bir davette beraber olduğu 5 ayrı kadınla pişti olduğunu ama Aksoy'un hiçbirine pas vermeyip başka güzellerle ilgilendiğini yazıyordu. Ortağı olduğu MED Yapım ise, birbirinden güzel kadınların çalıştığı yer olarak ün yapmıştı. Zaten evlendiği Ayşenur Pirgaip de bir MED Yapım çalışanı! İş yerinde güzel kadın görmekten keyif aldığını anlatıyordu uzun uzun Aksoy. Beraber çalıştığı bu güzel kadınlarla gönül ilişkisine girmekten çekinmediği söylendiğinde ise, iş yerinde seks heyecan vericidir, diyordu A. Arman'a verdiği bir röportajında.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.