Cuma, Nisan 13

Zeynep Tokuş: Evliliğimi üç gazeteci


Evliliğimi üç gazeteci bitiremez

Zeynep Tokuş evlilikti, çocuktu derken televizyon ve sinemaya 5 yıldır ara vermişti. Ne olduysa Buzda Dans'a katılmasıyla oldu... Tartışmalar ve dedikodularla şov dünyasında başka bir kadın olarak doğdu adeta. ''Bu yarışmayla sınırlarımı keşfettim, artık çok farklı işler yapacağım'' diyen 30 yaşındaki genç kadın, bakın son 4 aydır yaşadıklarını nasıl yorumluyor.

Geçtiğimiz günlerde en çok merak edilen, konuşulan kadın oldu Zeynep Tokuş. Hem Buzda Dans’taki başarısıyla hem de Amerikalı partneri Robert Beauchamp ile yakınlaştığı söylentileriyle… Eleştiriler bununla da sınırlı kalmamıştı tabii ki. Bayan mükemmel olmaya çalıştığı, dedikodular karşısında stratejik davrandığı, soğukkanlı görüntüsünün bile gerçek olmadığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı.
Bir çocukluk hayalini gerçekleştirmek istemesiyle başlayan süreç, bir erkeğin karısının böyle bir yarışmaya katılmasına izin verip vermeyeceği tartışmalarına kadar uzadı. Fakat kusursuz güzelliğiyle Tokuş, yarışma boyunca kontrollü duruşundan vazgeçmedi. Hep nazik, mesafeli, elit ve masum bir kuğu rolünde oldu buz üstünde. Sonuç da hayallerindeki gibi oldu ve yarışmayı buz kraliçesi olarak bitirdi.

Peki göründüğü kadar dengeli ve güçlü müydü Zeynep Tokuş? Ve söylentilerin ne kadarı doğruydu? Son dönemlerde yaşadıklarının onu nasıl etkilediğini sorduğumuzda katıldığı yarışmada yapılan eleştiriler, programın formatında olan izleyiciye yönelik şeyler olduğu için hiç üzülmediğini, üzerine alınmadığını anlatıyor. Ve ekliyor, “Evet, güçlüyüm. Evliliğimi iki, üç gazeteci bozamaz!” Geçtiğimiz sene ikinci eşi Alp Nuhoğlu’yla şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanmanın eşiğine kadar geldiği haberleri geliyor aklımıza… Ve “Ne çektiyse basından çektiği kadar çekmedi şu Zeynep” diyesimiz geliyor.Neyse, o şimdilerde çocukluk hayali olan buz pateninde artık önemli bir misyon üstlenmenin keyfini çıkarıyor. Holiday On Ice grubuyla gösteriler yapmanın, yeni bir buz pisti kurmanın heyecanını yaşıyor. Ama en önemlisi, bu yarışmada oyunculuk dışında başka işler de yapabileceğini kanıtladığını ve bu yüzden de gelen teklifler nedeniyle birçok projede yer alacağını söylüyor. Şu günlerde “Şarkı Söylemek Lazım” yarışma programının sunuculuğunu üstlenen Tokuş’la aşk söylentilerini, evliliğini ve yeni projelerini konuştuk.

Hiç yorum yok: